Pensiunea Cristal, Nr. 162, Sucevița / 0745.929.212

Vile

Casele de vacanta Cristal***

Casele de vacanță Cristal sunt situate pe aproape 1,5 hectare în inima comunei Sucevița, la 800m de drumul ce leagă orașele Rădăuți și Cămpulung Moldovenesc și la cca 1 km de Mănăstirea Sucevița. Vă oferă un concediu de neuitat .

O casă de vacanță dispune de 3 camere ( 2 camere duble și una triplă), 2 băi, sufragerie, terasă cu grătar, bucătărie complet echipată, TV, Wi-fi.

Pentru cine vrea se poate oferi și mic dejun sau cină, dar la Pensiune ( la casa de oaspeți).
Sufrageria cu șemineu este locul ideal pentru a petrece o seară frumoasă de iarna alături de familie sau prieteni.

Dimineața auzi păsările cum cântă, susurul apei de izvor și foșnetul pădurii. Este locul perfect pentru odihnă și relaxare. Pădurea este în spatele casei la 5 m …poate 10m. Pentru cine este pasionat de pădure poate vedea: căprioare , veverițe, păsări de toate felurile, lupi, vulpi, etc.

Cabanele dispun de loc de joacă pentru copii, teren de volei, parcare, leagăn.

Iarna se poate schia sau se poate merge cu sania. Când ninge simți că ești intr-o altă lume, brazii, încărcați de zăpadă, înconjoară cabanele iar totul este alb. Combinația de alb și verde este superbă. Este liniște, nu se aud mașinile pentru că este departe de sat. Este locul perfect pentru a avea un concediu de neuitat sau pentru a petrece sarbatorile!

În spatele porților vă așteapta Vilele Cristal !!!

Vila 1

Vila 2