Pensiunea Cristal, Nr. 162, Sucevița / 0745.929.212

Pensiune

Pensiunea Cristal ***

Bun venit la o pensiune absolut minunata situata pe aproape 65 ari in inima comunei Sucevita. Pe drumul ce leaga orasele Radauti si Campulung Moldovenesc, la cca 1 km de Manastirea Sucevita, va asteapta Pensiunea Agroturistica Cristal***.

Pentru cazare pensiunea dispune de 12 locuri de cazare repartizate astfel:

– 3 Camere cu pat dublu (Baie proprie)

– 2 Camere cu un pat dublu și 1 pat single (Baie proprie)

 

Cei care doresc pot savura meniul zilei sau la cerere, pot savura delicioasele bucate tradiționale bucovinene pregătite de gazdă. In functie de disponibilitate se poate folosi si foisorul cu gratar din gradina.

Terasa, cu o capacitate de 30 de locuri, oferă o priveliște minunată și este locul ideal pentru a servi masa sau pentru a petrece o seară frumoasă alături de familie sau prieteni. Tot pe terasa se alfă un grătar din piatră care se poate folosi pe post de șemineu seara, in zilele de iarna. 🙂

Pensiunea Cristal dispune de parcare încăpătoare, loc de joacă pentru copii și o gradină frumoasă în care se află o piscină construită din piatră de râu cu dimensiuni de 16m  lungime și 5m lațime. Este doar pentru timp de vară. Lângă piscină se află un foișor cu masă din lemn și grătar din piatră, leagăn etc.
Pentru că terenul este destul de mare am amenajat loc pentru camping și corturi, dotat cu toalete si dusuri moderne. De asemenea, masina de spalat rufe poate fi folosita, la cerere.

În spatele grădinii se află râul Sucevița și pădurea de conifere. Vara se pot culege din pădure fragi, mure, afine, zmeură, ciuperci etc.

Când simtiti că vreți să luați puțin aer curat sau o scurtă vacanță, veniti la Pensiunea Agroturistica Cristal***.